Mineraalzout

Rhinicur® Mineraalzout

Het is de werking die telt!

Natuurlijk bronzout

Diep onder de aarde ontspringt de minerale warmwaterbron waaruit het natuurlijke bronzout wordt gewonnen. Het is rijk aan hydrogeencarbonaat-ionen en bevat met zijn meer dan 20 minerale stoffen en spoorelementen belangrijke stoffen die de slijmvliezen functioneel ondersteunen en de lokale afweerkrachten sterken. Door het hoge gehalte aan hydrogeencarbonaat-ionen werkt het zout als buffer voor zure ontstekingsreacties en maakt het taai neusvocht los. Het ontzwelt de slijmvliezen en versnelt de afvoer van slijm en aanslag. De luchtwegen worden opnieuw vrijer.

Rhinicur® mineraalzoutmix

De Rhinicur® mineraalzoutmix is een mix van verschillende mineraalzouten die speciaal is afgestemd op de behoeften van het neusslijmvlies. Net zoals het natuurlijke neusvocht bij gezonde mensen houdt de opgeloste en op het slijmvlies aangebrachte mineraalzoutoplossing het neusslijmvlies vochtig, houdt de natuurlijke reinigingsmechanismen actief en spoelt aanslag weg. Door zijn speciale samenstelling wordt het bijzonder goed verdragen en kan het ook langdurig of bij chronische aandoeningen op lange termijn worden gebruikt. De oplossing is geïnspireerd op gezond neusvocht. In een hoogwaardig meng-, pers- en maalproces worden de mineraalzouten (natuurlijk bronzout, natriumchloride, natriumhydrogeencarbonaat en kaliumsulfaat) gemengd tot een fijnkorrelig, niet-klonterend product. Daardoor hoeven, in tegenstelling tot andere in de handel verkrijgbare zouten, helemaal geen antiklontermiddelen of andere additieven die schadelijk kunnen zijn voor het slijmvlies, te worden gebruikt. Zo wordt een buitengewone productzuiverheid en -veiligheid gegarandeerd.

Het ene zout is het andere niet!

Rhinicur® neusspoelzout multimineral is een unieke mix van mineraalzouten. In vergelijking met keuken- of zeezout is het veel complexer:

  1. natriumhydrogeencarbonaat dient om taai, vastzittend neusvocht los te maken en inflammatoire metabolieten te neutraliseren
  2. kaliumsulfaat bevordert de ontzwelling van het slijmvlies en zorgt voor een betere doorbloeding
  3. natuurlijk bronzout ondersteunt de remineralisering en revitalisering van het neusslijmvlies.

Rhinicur® neusspoelzout multimineral wordt bijzonder goed verdragen omdat de samenstelling van minerale stoffen geïnspireerd is op gezond neusvocht. Het ene zout is gewoonweg het andere niet.Al onze producten

Bestrijd allergieën en verkoudheden op natuurlijke wijze – met medische producten
van Rhinicur®.

Lees verder >

Koop nu

De Rhinicur® producten zijn verkrijgbaar in talrijke online-shops en in de betere detailhandel. Ontdek hier waar neusdouches, neusspoelzout, neussprays en Co. verkrijgbaar zijn.